Clicky

مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی

تکنیک های رنگدهی بیشتر زعفران

تکنیک های رنگدهی بیشتر زعفران

در کتاب‌ها و برنامه‌های آشپزی دیده ایم که برای استفاده از رنگ زعفران در پخت غذا و شیرینی ، توصیه می‌شود که آن را داخل مقداری آب جوش حل کرده و یا دم کنیم.اما در این جا می‌خواهیم شما را با روش دیگری هم آشنا کنیم و تمام فوت و فن دم کردن زعفران را با شما در میان بگذاریم. 


روش ها:

-زعفران را به خوبی آسیاب کنید تا کاملا پودر شود به این ترتیب رنگدهی بیشتری دارد

-زعفران را با آب جوش مخلوط کنید و درب ظرف را ببندید و آن را روی حرارت غیر مستقیم سماور یا کتری بگذارید تا دم بکشد زعفران ساییده شده را درون ظرف ریخته و چند تکه یخ روی آن قرار دهید و صبر کنید تا یخ ها ذوب شود. سپس روی آن آب جوش بریزید تا به آن شوک وارد شود زعفران بیشترین رنگدهی را در این روش دارد مخلوط زعفران آسیاب شده و آب را روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد تا رنگدهی بیشتری داشته باشد.

زعفران سرگل و سوپر نگین رنگ دهی بیشتری نسبت به انواع دیگر زعفران دارد.


برای تهیه زعفران با کیفیت بیرناب میتوانید به این بخش مراجعه کنید

کلیدواژه : بیرناب مجله بیرناب
مدیر سایت
Loading…