Clicky

مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی

بایدها و نبایدهای نگهداری عناب

بایدها و نبایدهای نگهداری عناب
  • عناب تازه را می توان به صورت خام استفاده کرد. یا می توانید آن را جوشانده به صورت چای میل کنید. در این صورت حتما عناب را چند قاچ کوچک بزنید و بعد از طرف چای عناب ها را هم میل کنید.

    در صورتی که قصد دارید آن ها را خشک کنید می توانید آن ها را ۳ تا ۴ روز در هوای اتاق بگذارید تا خشک شوند. به این ترتیب می توانید آن ها را برای مدت های طولانی در قفسه آشپزخانه نگهداری کنید. هر چند می توانید از فروشگاه بیرناب نوع خشک آن را هم تهیه کنید.


    نکات زیر را برای نگهداری عناب مد نظر داشته باشید : 

    بهتر است عناب در ظرف سربسته شیشه ای نگهداری شود
  • در محیط تاریک و دور از نور خورشید نگهداری شود
  • در فضای خشک و خنک نگهداری شود
  • در صورتی که عناب رطوبت داشته باشد، حتما داخل یخچال نگهداری شود
  • پس از هر بار استفاده در ظرف یا بسته را محکم ببندید


در صورت نیاز به عناب خشک می توانید با مراجعه به فروشگاه ما اقدام به خرید عناب باکیفیت نمایید.

کلیدواژه : بیرناب مجله بیرناب
مدیر سایت
Loading…